Tuesday, June 3, 2014

Beauty through my eyes

Με αφορμή το τραγούδι "Pretty hurts" της Beyoncé που κυκλοφόρησε πρόσφατα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.. 




Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσει κάθε κοπέλα είναι ότι είναι μοναδική! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει κάτι που τον κάνει να "λάμπει" σε σχέση με τους άλλους ... κάποιοι το έχουν βρει αυτό το "κάτι" και κάποιοι όχι! Για αυτό τον λόγο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς είναι να βρει τι τον κάνει ξεχωριστό, τι του φτιάχνει την διάθεση, τι αγαπάει να κάνει τον ελεύθερό του χρόνο, να προσπαθήσει να δει πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για τα οποία πρέπει να ενδιαφερθεί και να μην στεναχωριέται για ασήμαντα γεγονότα. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να διακρίνει την σημαντικότητα του προβλήματος εκείνη τη στιγμή αλλά όταν ηρεμήσει θα το καταλάβει!

Κορίτσια, καμία δεν είναι τέλεια και όποια προσπαθεί να μιμηθεί αυτό το ψεύτικο είδωλο που έχει χτιστεί γύρω από το θέμα της ομορφιάς δεν γίνεται παρά μία ίδια όπως όλες τις υπόλοιπες. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά υποστηρίζω βαθύτατα το γεγονός ότι η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. Η αυτοπεποίθηση δεν κρύβεται μέσα στα makeup ή στην εξαντλητική δίαιτα .. πηγάζει από μέσα μας και όσο να προσπαθείς να την βρεις με το να αντιγράφεις το στυλ και το lifestyle τους δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Υποστήριξε τις απόψεις σου, υποστήριξε αυτό που είσαι και θα δεις ότι κανείς δεν θα θέλει να αλλάξεις γιατί αφού πρώτα αγαπήσεις εσύ αυτό που είσαι, θα το αγαπήσουν και οι γύρω σου! Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα σε κρίνουν και θα σε κατακρίνουν.

Καμία δίαιτα, κανένα makeup δεν θα καλύψει αυτό που νιώθεις μέσα σου, επομένως λέμε όχι στις εξαντλητικές δίαιτες, όχι στην ανορεξία, όχι στους κανόνες που θέτουν oi άλλοι για το πότε μια κοπέλα δείχνει όμορφη! Ένα μεγάλο ΝΑΙ στον υγιεινό τρόπο ζωής και στην αυθεντικότητα!

Απλά μοιράστηκα μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, μιας και από μικρή μ'αρέσει να γράφω για πράγματα που με απασχολούν!

Υ.Γ
Και κάτι ακόμα .. 
Να χαμογελάτε!
'Όχι μόνο είναι μεταδοτικό αλλά ένα χαμόγελό σας μπορεί να φτιάξει την διάθεση των γύρω σας, μονό που να είναι αληθινό! Αυτό αξίζει .. ένα αυθεντικό χαμόγελο!



No comments:

Post a Comment